Ürün Geliştirme

Anasayfa» Sistem» Hipers. Kameralar» Ürün Geliştirme

Geliştirme Olanakları

ITRES’in asıl işi havadan hiperspektral görüntülemedir.

ITRES’in rakip güçlerinden biri, ITRES’in hem üretim araçlarını hem dağıtımını üstlenmektedir. 1979’dan beri, ITRES, alanında benzersiz ve kapsamlı geliştirme yetenekleri oluşturmuştur. Bunlar, hiperspektral tasarlamadan başlayarak ticari üretim, destek ve hiperspektral veri hizmetine kadar ulaşmıştır.

Uzun süredir var olan bilimsel ve teknik ekip havadan hiperspektral görüntülemenin gelişme sınırlarını yeni sınırlara ulaştırmaya devam etmektedir. Kurumsal güçler, uzay fiziği, kimya, optik, mekanik dizayn, elektrik ve fotogrametri mühendisliğine bağlı olmaktadır.

ITRES, havadan hiperspektral görüntülemenin getirdiği her bir faktörle ilgilenebilecek olanak ve güce sahiptir. Sunulanların tamamı:
• Özel optik dizaynı ve üretimi
• Alet dizaynı ve üretimi
• Elektronik dizayn ve üretimi
• Analiz ürünleri aracılığıyla hiperspektral ve geniş çaplı veri toplama servisi kazanımı
• Hiperspektral veri işleme

Müşterilerin Tasarım Talepleri

Bazen tasarım değişiklikleri, müşterilerin talepleri ile desteklenebilmektedir. CASI-1500 görünür yakın kızıl ötesi (VNIR) kamerada yapılan en son değişiklik buna tipik bir örnektir. Geometrik kalibrasyon uyumluluğunun sağladığı avantajlara bakıldığında, algılayıcının üst gövdesinin içine hassas IMU yerleştirilmesiyle, kamera değiştirilmiş olur. Bu ihtiyacı sağlamak için algılayıcıya yapılan basit değişiklik mekanik tasarım ekibi tarafından yapılmıştır. Sonucunda CASI-1500i oluşmuştur. CASI kamerasının bu versiyonu, benzer avantajları isteyen müşteriler için şu anda mevcuttur.