ASD Spektrometreler

Anasayfa» Sistem» ASD Spektrometreler
Çesitler Aksesuarlar Yazılımlar

ASD Spektrometreler, genellikle  degisik tipteki malzemelerin spektral ölçümleri için kullanilmaktadir. Bu tür spektroskopi ölçümlerinin kullanildigi bir çok alan bulunmaktadir:
  • Uzaktan Algilama ve Arastirmalar: ASD FieldSpec serisi spektroradyometreler, gerek arazi gerekse laboratuar ortamlarinda çalismaya olanak verir ve  hizli bir sekilde araziden spektra toplamaniza yardimci olur. Bu cihaz genellikle uzaktan algilama çalismalarinda yersel dogrulama, kalibrasyon, radyans ve irradyans ölçümleri için kullanilmaktadir.
  • Madencilik ve Maden Özellikleri: ASD Spektrometreler, en iyi madencilik verimi için hizli ve dogru mineral analizleri saglarlar.
  • Orman ürünleri: ASD, islak kagit hamurunun Kappa sayisini  ve  parlakligini  islem sirasinda sürekli olarak ölçebilen bir sistemi ilk olarak gelistirmistir. Ayrica mobilya endütrisinde ve diger baska ahsap kullanilan uygulamalarda nem, reçine ve benzeri özellikleri hizli bir sekilde ortaya koyabilmenizi saglar.
  • Eczacilik Uygulamalari: Lab yada farkli ortamlarda, tasinabilir veya sabit tip modelleri ile ilaçlarin bilesenlerini ASD hasas bir sekilde saglar.
  • Tarim Uygulamalari: ASD Lab tipi veya tasinabilir modelleri gerek toprak, gerekse bitkilerin sagligi, su stresi gibi parametrelerinin ölçülmeside sikilikla kullanilmaktadir.
  • Diger Uygulama Alanlari: Hammadelerin incelenmesi, Gida, Bioyakit, Biomass, Plastik ve plastik filmler, Kozmetik sanayi, Patlayicilarin tanimlanmasi ve analizleri, Nem ölçümleri, tane ve çekirdek analizleri, Kimyasal ve petrol ürünleri analizleri, VNIR spektrumda optik radyans ölçümleri.


ASD WEBİNAR′ları İzlemek için: (Webinarlar İngilizcedir)

ASD 2016 Webinars

Sorulariniz için Sıkça Sorulan Sorular sayfasini ziyaret edebilirsiniz.

ASD ile ilgili uygulama örnekleri ve ilgili yayinlar için lütfen www.asdi.com adresini ziyaret ediniz.
Ayrica asagidaki videolardan ASD Spektrometreler’i hakkinda bilgi edinebilirsiniz.
ASD spektrometre çesit ve yardimci malezemeler için lütfen sag üst kösedeki seçenekleri kullaniniz.