Leica HawkEye 4X Derin Batimetrik LiDAR

Anasayfa» Sistem » Lidar ve Optik Kameralar » Leica HawkEye 4X Derin Batimetrik LiDAR


% 50 den fazla verimlilik artışı

4X batimetrik ürün grubu ile Leica Geosystems, yenilikçi bir yüksek çözünürlüklü teknoloji sunmakta olup önceki versiyonlara göre faktör yoğunluğunu 4 e yükseltmektedir. Leica HawkEye 4X, aynı hassasiyette, aynı bulanık su performansında, 50 metreye kadar derinliğe su penetrasyonu ve rakipsiz batimetrik nokta yoğunluğu sunarak % 50 lik bir verimlilik artışı sunmaktadır.

Dünyanın en yetkin derin su batimetrisi çözümü

Bu amiral gemisi sistem, daha derin sularda üstün kapasite sağlayarak Leica Chiroptera 4X in yetkinliğine dayanmaktadır. Şu anda bir Leica Chiroptera 4X iniz varsa ve daha derin suları tarama ihtiyacınız mı var? Sadece HawkEye 4X derin su modülünü eklemeniz yeterli olacaktır.

Kıyıdan derin sulara

  • Saniyede 40.000 nokta; derin batimetrik kanal ve derin sularda 50 metreye kadar derinliklerde keskin doğruluk ve veri yoğunluğu elde etme
  • Saniyede 140.000 nokta; sığ batimetrik kanal ve 25 metre derinliğe kadar optimizie kıyı haritalama ve sığ su yüzey araştırmaları
  • Topografik kanal için saniyede 500.000 nokta sağlanması; topografik LiDAR uygulamaları için gerekli detay ve çözünürlüğü sağlama

Eğik LiDAR teknolojisi

Sistem, nesneleri farklı açılardan gösteren ve verilerdeki gölgeyi en aza indiren eğik LiDAR teknolojisine sahiptir. Eğik LiDAR ayrıca arazi ve su üzerinde özellik tespiti için daha üstündür. Leica HawkEye 4X, en zorlu ölçme gereksinimleri için optimize edilmiş, kullanımı kolay bir sensördür.


Bölgesel su ve deniz haritaları

Yüksek çözünürlük ve doğruluk Leica HawkEye 4X i tüm ulusal suları ve kıyı bölgelerini haritalamak, planlamak ve yönetmek için mükemmel bir araç haline getirmektedir. Altyapı ve inşaat çalışmaları öncesinde kıyı ve kıyı bölgelerinin deniz haritalaması, karakterizasyonu ve haritalaması tipik uygulamalardır.

İklim değişikliği ve çevre koruma

Küresel ısınmanın etkisi kıyı bölgelerini önemli ölçüde etkilemekte ve havadaki lazer taramasını çevresel izleme için giderek daha önemli hale getirmektedir. Leica HawkEye 4X, geniş alanlar üzerinde çevresel ve habitat haritalaması için uygun maliyetli bir çözüm sunarak, taşkın simülasyonları ve değişiklik tespitini mümkün kılar.

Hızlı ve otomatik iş akışı
Leica LiDAR Survey Studio, otomatik kalibrasyon, registrasyon ve kırılma düzeltmesi, tam dalga şekli işleme, kalite kontrol ve veri aktarımı sunmaktadır. Herhangi bir standart formatta projeleri yönetebilir, verileri analiz edebilir, su ve arazi arayüzlerini maksimum verimlilik ve görüş noktası bulut verileri ile tespit edebilirsiniz.

LEICA HAWKEYE 4X DERİN BATİMETRİK LİDAR SENSÖRÜ TEKNİK BROŞÜRÜ için TIKLAYINIZ