Leica HxMap


Bilinen uygulamaların çoğunda navigasyon ya da konum tabanlı uygulamalar gibi gelişmekte olan alanlarda güncel jeo-uzamsal bilginin artan ihtiyacı, veri işlemeye yeni bir yaklaşım gerektirmektedir: Mümkün olan en kısa zamanda geniş alanlarda hızlı güncelleme yapılabilmesi...Sektörde bir numara olmak ve dünyanın en verimli hava sensörü olmak, verimli ve hızlı bir veri işleme iş akışı sağlanmasına dayanmaktadır.

Birleştirilmiş yüksek performanslı çoklu sensörlü iş akışı platformu olan HxMap i piyasaya süren Leica Geosystems, gelişen piyasanın tam olarak ne beklediğini sunmaktadır: hızlı, sezgisel ve verimli bir işlem sonrası platform, tüm bilinen veri ürünlerini tek bir arayüz içinde üretmenize olanak tanımaktadır.

Zaman ve maliyet tasarrufu

Siz ve personeliniz, herhangi bir bilinen hava kaynaklı veri ürününü üretmek için sadece basit bir kullanıcı arayüzünde deneyim sahibi olması önemlidir. Verilerinizi bir yazılımdan diğerine taşımak için zaman kaybetmek yerine ,bir iş akışından yararlanmanız zaman ve maliyet tasarrufu sağlayacaktır.

Eşi görülmemiş veri akışı ve çıkışı

Tek bir ön işleme yazılım arayüzü içinde endüstrinin en hızlı veri çıkışından yararlanabilir ve her türlü veriyi daha verimli bir şekilde işleyebilirsiniz.

İhtiyaçlara kolayca uyarlanabilme

Yazılım lisanslarını yalnızca ihtiyaç duyduğunuzda ekleyerek özel uygulama ihtiyaçlarınıza uygun olarak özelleştirilebilen tek bir esnek ve modüler platform ile iş akışınızı oluşturabilirsiniz.

Leica HxMap ortak sensör  ön işleme  platformu, gereksinimlerinizi karşılamak üzere aşağıdaki modülleri sunmaktadır:

  • HxMap Enabler: Etkinleştirici
  • HxMap Provider: Emme, Ham Kalite Kontrol QC, İş Akış Yöneticisi, Nokta Bulut Oluşturucu, Projeksiyon Motoru 
  • HxMap Core Image: APM, Hava Üçgenleme, Bulut Bilgisi, Orto Veri Üretici
  • HxMap Core LiDAR: OtoKalibrasyon, Görüntü Registrasyon, Renk Kodlama, Veri Metrajı, LiDAR Kalite Kontrol QC
  • HxMap 3D Modeller: Şehir Modelleme, Doku Haritalama, 3B Editörü, Bina Bulucu
  • HxMap SDK: Geliştirme Kiti
Zaman ve maliyet tasarrufu
Siz ve personeliniz, herhangi bir bilinen hava kaynaklı veri ürününü üretmek için sadece basit bir kullanıcı arayüzünde yeterli olmalıdır. Verilerinizi bir yazılımdan diğerine taşımak için zaman kaybetmeyin, ancak bir uçtan uca iş akışından yararlanın.
Eşi görülmemiş veri çıkışı
Endüstrinin en hızlı veri çıkışından yararlanın ve tek bir işlem sonrası arayüzde her türlü veriyi daha verimli bir şekilde işleyin.
İhtiyaçlarınıza kolayca uyarlanabilir
Yazılım lisanslarını yalnızca ihtiyaç duyduğunuzda ekleyerek özel uygulama ihtiyaçlarınız için özelleştirilebilen tek bir esnek ve modüler platform ile kişisel işlem sonrası iş akışınızı oluşturun.
Leica HxMap ortak sensör işleme sonrası platformu, gereksinimlerinizi karşılamak için aşağıdaki modülleri sunar:
HxMap nasıl çalışır?

Veri indirmeden başlayarak, temel Kalite kontrol dan(QC) temel veri yönetimine kadar, Leica HxMap sezgisel olarak giriş verilerine dayanarak sensöre özel olarak işlem adımlarını yönlendirmektedir. Radyometrik işleme tüm sensörler için mevcut olup, hava üçgenleme iş akışı eksiksiz olarak mevcuttur.
Ayrıca, HxMap yazılımı, bir düğmeye basılmasıyla çok sayıda ürünün üretilmesini sağlar: referanslanmış görüntüler, ortofotolar, bilgi bulutları, nokta bulutları ve sonrasında büyük ortofoto mozaikler.
Bu özellikler, büyük oblik projeler, ülke çapında ortofoto veya LiDAR haritalama küçük mühendislik projeler için doğru çözümü oluşturur.

Veri toplama + veri işleme = havadan gerçeklik yakalama

Yüksek bir verime ulaşmak için veri toplama, işlem sonrası ile sıkı bir şekilde entegre edilmiştir. Böylece, HxMap bireysel sensör tipleri için etkinleştirilebilir. Esnek üretim için ölçeklenebilir ve uygulamaya özel yazılım modülleri, Leica RealCity, Leica RealWorld ve Leica RealTerrain gibi uyumlu donanımlarla birlikte gelir.

RealCity, akıllı şehir ve 3D şehir modelleme uygulamalarınız için size destek olmak için üretilmiştirliyor. RealWorld, Leica RCD30 ve Leica DMCIII 2B geniş alan görüntüleme projeleri için tasarlandı; Leica RealTerrain ise LiDAR haritalama için özellikle etkili bir unsurdur.

Leica HXMap Broşür için TIKLAYINIZ